Η DeltaRent έχει σαν έδρα της την πόλη της Καλαμάτας. Η εταιρεία μας έχει ένα στόλο με τελευταία μοντέλα οχημάτων και ένα εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτου. Τα οχήματά μας, με την ποιότητα και τις άκρως ανταγωνιστικές τιμές, σας εγγυώνται μια ξέγνοιαστη παραμονή και εξερεύνηση του τόπου μας.

Η μακρόχρονη παρουσία μας στο χώρο του αυτοκινήτου αποτελεί εγγύηση για την ικανοποίησή σας. Η μεγάλη μας επιτυχία οφείλεται στην επιθετική πολιτική πωλήσεων, στην ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση After Sales, στη συνεχή επένδυση σε εξοπλισμό, στη διαρκή εκπαίδευση του προσωπικού της, καθώς και στο μόνιμο προσανατολισμό της για την ικανοποίηση των πελατών.

Το όραμα μας είναι να εξελιχθούμε σε μία εταιρία-ηγέτη στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτου, παρέχοντας αξεπέραστη εμπειρία ενοικίασης στους πελάτες μας, όντας μία εταιρία που ενδιαφέρεται και φροντίζει για τις ανάγκες τους, παρέχοντας προϊόντα και υπηρεσίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες τους και τους διατηρούν μακροχρόνια κοντά μας.