Εκδρομή Αρεόπολη

Χτισμένη στο κέντρο της χερσονήσου της Μάνης, στα νότια του μεγάλου λαγκαδιού που κόβει στα δυο την οροσειρά του Ταϋγέτου, στους πρόποδες του βουνού Άγιος Ηλίας, σε βραχώδες οροπέδιο (υψ. 250μ.) και με θέα προς τα δυτικά στο Μεσσηνιακό κόλπο, δεσπόζει η ιστορική Αρεόπολη.

Διαβάστε περισσότερα

Εκδρομή Αρχαία Μεσσήνη

Η Αρχαία Μεσσήνη είναι μια από τις σημαντικές σε μέγεθος, μορφή και διατήρηση πόλεις της αρχαιότητας, που έχει ακόμη πολλά να προσφέρει. Δεν διαθέτει μόνον ιερά και δημόσια οικοδομήματα, αλλά και οχυρώσεις επιβλητικές και κατοικίες και ταφικά μνημεία.

Διαβάστε περισσότερα

Εκδρομή Αρχαία Ολυμπία

Στην Δυτική Πελοπόννησο, άνθισε το πιο δοξασμένο ιερό της αρχαίας Ελλάδας και η γενέτειρα των πιο σημαντικών αθλητικών γεγονότων, η Αρχαία Ολυμπία. Η Αρχαία Ολυμπία, η γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων, είναι από τους πλέον γνωστούς προορισμούς στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα

Εκδρομή Καρδαμύλη

Η Καρδαμύλη είναι ένα θεαματικά όμορφο παραθαλάσσιο χωριό που βρίσκεται στη Μάνη, μια εκπληκτική περιοχή στη νότια Πελοπόννησο, στην ακτή της Ελλάδας που ορίζεται στους τουριστικούς οδηγούς σαν το Νέο Côte d'Azur.

Διαβάστε περισσότερα

Εκδρομή Πύλος

Η Πύλος, στη Νότια είσοδο του Ναβαρίνου, απλώνεται μπροστά σου στην μικρή "κοιλάδα" ανάμεσα στους λόφους. Γραφική και όμορφη απ'όπου και αν την προσεγγίσεις. Φέρνει ακούσματα και ομηρικές ιστορίες από τους αιώνες που συμπληρώνει όλα τα χαρακτηριστικά της. Το γραφικό σκηνικό συμπληρώνουν τα σπίτια με τα κόκκινα κεραμίδια, το κάστρο, και απέναντι η Γιάλοβα με το Διβάρι και η Βοϊδοκοιλιά.

Διαβάστε περισσότερα

Εκδρομή Σπήλαιο Διρού

Κάτω απ’ τα μανιάτικα χώματα κρύβεται μια ανείπωτη ομορφιά, το ωραιότερο λιμναίο σπήλαιο στον κόσμο. Το σπήλαιο Διρού είναι ένας υπόγειος ποταμός και αναπτύσσεται σε δύο κύριους παράλληλους διαδρόμους με αρκετούς δευτερεύοντες.

Διαβάστε περισσότερα